Over moeilijk gedrag, onderzoeken en diagnoses binnen ons gezin.

donderdag 3 mei 2012

Mei(ijn) vakantie

Al een aantal dagen heerst hier diepe rust. Wat geniet ik er van.
Jesse is voor drie dagen naar de boerderij. Onze twee meisjes zijn met de kerkelijke jeugdclub op kamp en Joost werkt gewoon. Dus..heb ik alleen Stijn nog hier. En ja, als je Stijn alleen hebt, is hij best wel lief. En ik kan op hem inspelen zoveel ik maar wil: tot mijn eigen grens bereikt is en niet verder. Maar ik hoef geen rekening te houden met de andere kinderen. Het is nu even een stuk makkelijker. Vooral omdat Stijn meestal buiten speelt.
Tot morgen is het hier stil, bijna stil. Daarna is het over. En sluit ik, hopelijk, onze kinderen weer liefdevol in de armen. Dat ook wel weer. Maar nu geniet ik nog even: geen ruzie, geen driftbuien, geen kabaal en getetter. Heerlijk. Laat de dag nog maar even lang duren! Deze vakantie is het mijn beurt: echt eens vakantie voor mama. En voor de kinderen ook! Nu papa nog!

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk om een paar dagen rust te hebben! Dan is het dubbel heerlijk als je er ook echt van genieten kunt! En je weer even helemaal op kunt laden om er dan straks weer tegenaan te gaan!

    Ik lees al een tijdje met je mee. Ik herken veel uit je verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lekker voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen