Over moeilijk gedrag, onderzoeken en diagnoses binnen ons gezin.

woensdag 10 oktober 2012

Over fietssleutels en hoe goed het hier gaat

Het is haast niet te geloven...
Hier gaat alles z'n gangetje.
Het ritme zit er goed in en de kinderen hebben het allemaal naar hun zin op school. Nu de zes weken tot de herfstvakantie zo'n beetje voorbij zijn, merk ik wel behoorlijke vermoeidheid, vooral bij Thera en Stijn. Maar toch gaat het zoveel beter als vorig schooljaar! Onvoorstelbaar wat een juf bereiken kan. En dan deze juf, die we eerst heel niet zagen zitten door nare ervaringen van anderen. Deze juf is voor Stijn de perfecte juf! Ze mag van mij tot groep acht meegroeien!

Stijn is Boddaert een beetje zat aan het worden. Nu de avonden korter worden, wordt de speeltijd buiten met vrienden ook behoorlijk ingekort. Kwart voor zeven uit Boddaert betekent nu nog een kwartiertje spelen...Ja, zo gaat dat nu eenmaal. En voor ik het weet is Boddaert helemaal voorbij, dus ik praat hem telkens maar weer moed in.

Hij heeft het gepresteerd deze week de tweede fietssleutel kwijt te raken. Een fietssleutel met een megagrote sleutelhanger. Want: dit zal ons niet weer overkomen! bedachten we.
Dus grote sleutelhanger aan de reservesleutel en zie daar: juf belt dinsdag om 12 uur: Stijn is fietssleutel kwijt... Gelukkig voor hem hadden we nog een derde...
Nou ja, mocht deze laatste ook kwijt zijn, dan is de volgende optie: lopen.
Dat weet Stijn, nu maar hopen dat het helpt!

Ik heb hem vriendelijk maar dringend gevraagd te gaan zoeken, ook in school, maar meneertje ziet er het nut niet van in. Zo denk ik.... Maar misschien is het dat de lef ontbreekt?
Morgen zelf maar even school inlopen. Als ik durf...

2 opmerkingen:

  1. Haha ... komisch eind van je blog. Maar wel erg vervelend dat hij nu aan de laatste sleutel is begonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. owwww wat erg vd sleutels!
    fijn dat het zo goed gaat verder !
    een goede juf is echt goud waard !

    BeantwoordenVerwijderen